10 Days of a Bad Man (2023)
HD

10 Days of a Bad Man (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Netflix, Dramă, Mister, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Nejat Ishler, Rosa Kajaoglu, Kadir Cermik, Ilaida Akdoan, Erdal Yildiz, Nur Surer, Nur Fettahoglu, Ilaida Alishan, Mahir Gunshiray, Shenai Gurler, Hazal Filiz Kucyuksse, Hazal Subashi, Bora Akkash, Esra Ronabap
  • Regie: Uluch Bayraktar
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia
0 Voturi
20.08.2023, 12:05
31
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Narațiunea se dezvoltă doar mai aproape de mijlocul filmului, când anumite personaje și arcuri au în sfârșit sens. Ar fi frumos dacă publicul ar urmări primul film înainte de a se scufunda în continuare pentru a înțelege mai bine personajul principal și viața lui. În general, este un ceas decent cu câțiva actori răi, excluzând un rol principal acceptabil.

Este extrem de important să-i aducem un omagiu headlinerului Nejat Isler pentru rolul său, având în vedere natura complexă a lui Sadiq, un fost avocat devenit detectiv privat care a trecut prin multe dureri. El face față pierderii tinerei sale soții, care a murit în timpul nașterii, și a copilului lor nenăscut cu ajutorul analgezicelor. Se pare că viața lui s-a oprit brusc, mai ales după scenele dramatice de deschidere.

HD 10 Days of a Bad Man (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)