Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
De profesie...evadat (2002)
HD

De profesie...evadat (2002) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Escapist (2002)
  • Gen: Filme SUA
  • Actori: Phil Barantini, Andy Serkis, Barry Barnes, Michael Bates, Paloma Baeza, Jerry Behan, Wes Blackwood, Des Bryden, Barry Kessin, Richard Dormer și alții
  • Regie: Gillies MacKinnon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.04.2024, 16:03
36
0
Nimeni nu le poate prezice soarta. Denis se considera un bărbat absolut fericit: avea o soție iubită, o casă confortabilă și o slujbă bună - nu își putea dori nimic mai bun. Dar bandiții care au intrat în casă l-au lipsit de tot, pentru că nici cea mai severă pedeapsă adusă criminalului nu i-ar întoarce soția moartă lui Denis.

Și atunci decide să-l pedepsească pe cel care i-a luat speranța unui viitor luminos. De dragul răzbunării, el este gata să facă orice - zidul în spatele căruia a fost ascuns inamicul nu îl va opri. Dar pătrunderea în închisoare este doar jumătate din bătălie: acum se confruntă cu încercări grele în lumea crudă a criminalilor împietriți și o luptă finală, nemiloasă, cu bandiții.

HD The Escapist (2002) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)