Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Outlaw Posse (2024)
CAM eng

Outlaw Posse (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Western, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Mario Van Peebles, Neal McDonough, Cam Gigandet, Whoopi Goldberg, John Carroll Lynch, Edward James Olmos, M. Emmett Walsh, William Mapother, Meadow Williams, Cedric the Entertainer
  • Regie: Mario Van Peebles
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
2 Voturi
03.03.2024, 22:20
101
0
: Un aventurier nobil, după ce a participat la o altă zgârietură, a fugit și s-a refugiat temporar în Mexic. A fost vânat de reprezentanți ai lumii criminale și ai poliției. Fiecare avea propriile motive și motive pentru a se mânui cu necăjitorul. Dar a arătat un comportament încrezător în sine și nu avea de gând să admită că a făcut greșeli.

Aventurierul a decis să iasă din ascunzătoare după un timp. Se aștepta să se întoarcă în locurile de odinioară pentru a returna comorile ascunse. Cu bogăție, un om ar putea începe cu ușurință o nouă viață departe de pericole și necazuri. În planul său, totul părea ideal, clar și armonios, dar apoi s-a instalat realitatea dură.

Nenumărați concurenți în lupta pentru bogăție nu și-au arătat planuri de a renunța și au arătat o atitudine hotărâtă. Au urmărit cu atenție acțiunile aventurierului, permițându-i să urmeze urmele celui ascuns. După aceasta, s-a planificat eliminarea eroului, ceea ce nu l-a făcut deloc fericit. După ce a aflat despre amenințarea tot mai mare și despre pericolul real, singuraticul a încercat să scape cu orice preț. Părea nerealist și necesita eforturi nesfârșite, dar nu se vedea o alternativă anume și jocul câștiga amploare. Acum puteți viziona online gratuit filmul Outlaw Posse (2024) la calitate bună hd 720, 1080p.

HD Outlaw Posse (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)