Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Trei polițiști de frontieră (2016)
HD

Trei polițiști de frontieră (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Transpecos (2016)
  • Gen: Thriller, Filme SUA
  • Actori: Johnny Simmons, Gabriel Luna, Clifton Collins Jr., David Acord, Oscar Avila, Luis Bordonada, Will Brittain, Jake Lockett
  • Regie: Greg Kwedar
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.02.2024, 00:20
27
0
Flores, Davis și un alt tip lucrează de mult timp la granița țării. În fiecare zi, polițiștii de frontieră verifică șoferii care se comportă ciudat și suspicios. Recent au oprit un șofer care nu a vrut să ia contact. Dimpotrivă, bărbatul a apăsat pe gaz și era pe cale să scape, dar Hops a tras la timp. Ei au voie să folosească arme dacă deținutul rezistă și refuză să respecte ordinele poliției. Din păcate, nu se va putea interoga infractorul, deoarece acesta a murit pe loc. Eroul filmului Trans-Pecos deschide portbagajul unei mașini. Imaginează-ți surpriza partenerilor când au văzut un munte întreg de droguri. Unul dintre polițiști dorea deja să-și contacteze superiorii pentru ca experții să vină să ridice descoperirea. Dar deodată unul dintre prieteni a îndreptat cu pistolul spre camarazii săi. Se pare că printre băieți era un trădător. Liar susține că încărcătura trebuie să fie livrată unei persoane care a plătit deja o sumă ordonată de bani pentru livrare. Și cum ar trebui să se comporte băieții în această situație. Ei nu pot merge împotriva legii, a propriei conștiințe, iar familia unui prieten disperat este în pericol, pentru că altfel nu i-ar fi ajutat pe traficanții de droguri, pur și simplu nu avea de ales.

HD Transpecos (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1