Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
My Husband;s Seven Wives - He Had Seven Wives (2024)
HD

My Husband;s Seven Wives - He Had Seven Wives (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
31.01.2024, 16:58
81
0
My Husband’s Seven Wives”, un thriller american captivant, programat să fie lansat pe 28 ianuarie 2024, la Lifetime, va captiva publicul prin narațiunea sa intensă. Condus de regizoarea Louise Alston și scris de Matt Fitzsimons, filmul dezvăluie o poveste despre suspans și intriga. Protagonista Maggie, interpretată de Kristi Murdock, se confruntă cu Adrian (Amanda Rosario Glass), care pretinde că împărtășește o căsătorie cu Alan (Adam Harper).

Inițial adversari, Maggie și Adrian se unesc pentru a dezlega o rețea de minciuni țesute de Alan în mai multe căsnicii. Filmul promite un rollercoaster de emoții, pe măsură ce personajele se adâncesc în complexitatea iubirii, trădării și înșelăciunii. Cu o distribuție stelară și expertiza dovedită a regizorului și scriitorului său, „My Husband’s Seven Wives” este gata să ofere o experiență cinematografică captivantă care va ține publicul la marginea locurilor lor.

HD My Husband;s Seven Wives - He Had Seven Wives (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1