Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Minți primejdioase (2018)
HD

Minți primejdioase (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Darkest Minds (2018)
  • Gen: SF, Thriller, Filme 2018, Filme SUA
  • Actori: Amandla Stenberg, Mandy Moore, Bradley Whitford, Harris Dickinson, Patrick Gibson, Skylan Brooks, Mia Cech, Gwendoline Christie
  • Regie: Jennifer Yuh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
31.01.2024, 21:26
39
0
O epidemie necunoscută aduce multe vieți. Copiii sunt afectați în mod deosebit; doar 2% dintre ei rămân. Acei indivizi unici care au reușit să învingă virusul au devenit proprietari ai unei puteri fără precedent. Fiecare copil are acum propriile abilități supranaturale originale.

Guvernul nu înțelege ce să facă cu copiii puternici, dar neexplorați. La urma urmei, puterile lor sunt de necontrolat și pot dăuna altora și ei înșiși. Prin urmare, toți copiii supraviețuitori sunt închiși în lagăre speciale, mai mult ca locuri pentru prizonieri.

Ruby are doar 16 ani, dar fata înțelege clar că nu-i place tot ce se întâmplă. Ea reușește să scape din tabără. Ea pleacă în căutarea unui loc în care să poată duce o viață normală și calmă. Ea crede că undeva există o insulă de siguranță care poate adăposti copiii care devin brusc criminali.

Pe drum, întâlnește mai mulți dintre aceiași copii, care sunt și ei în căutarea locului ideal, fără adulți. Împreună fug de urmărire, se ascund în păduri de guvern și de opiniile altor oameni. Vor reuși adolescenții să găsească ascunzătoarea perfectă? Sau vor trebui să se ascundă pentru totdeauna? Vor putea ei să învețe să-și controleze noile abilități? Și găsiți prietenia, iubirea și fericirea?

HD The Darkest Minds (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1