Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
O terapie pentru viaţă (2016)
HD

O terapie pentru viaţă (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Cure for Wellness (2016)
  • Gen: Mister, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Ivo Nandi, Adrian Schiller, Celia Imrie, Harry Groner, Thomas Norström, Ashok Mandanna, Magnus Krepper
  • Regie: Gore Verbinski
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.01.2024, 22:30
30
0
Dane este un tânăr care lucrează ca simplu angajat de birou. Trebuie să muncească mult și așa că, când i-a venit vacanța, a decis să meargă în stațiune să se relaxeze măcar puțin. Când tipul s-a îndreptat către superiorii săi cu o cerere de a i se acorda concediul necesar, nici nu și-a putut gândi cât de norocos va fi. La urma urmei, eroului filmului i s-a oferit ocazia să se relaxeze complet gratuit. A fost informat că directorul companiei a plecat în Alpi și nu a mai luat legătura de mult. Dane trebuie să meargă la stațiunea de sănătate să-l găsească acolo și să afle ce s-ar fi putut întâmpla cu el. Când tânărul a ajuns acolo, nu s-a putut opri din a admira peisajele locale.
Totul era atât de frumos aici și aerul era incredibil de curat. Apoi tipul și-a dat seama că în acest loc se poate distra de minune. Dar de îndată ce s-a trezit într-una dintre stațiunile balneare, chiar în prima zi au început să i se întâmple lucruri foarte ciudate. După ce a terminat câteva cursuri de terapie terapeutică, a început să se simtă client într-o clinică de psihiatrie. Era ca și cum creierul lui ar fi fost expus la un fel de drog. Va veni momentul în care Dane va deveni conștient de unde a dispărut șeful lui și ce se întâmplă cu adevărat în aceste instituții medicale.

HD A Cure for Wellness (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1