Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Invitation to a murder (2023)
HD

Invitation to a murder (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Mister, Thriller, Filme frantuzesti, Filme 2023
  • Actori: Mischa Barton, Chris Browning, Bianca A. Santos, Jills Matthi, Grace Lynn Kung, Seamus Dever, Amy Sloan, Alex Hyde-White, Pete Berwick, Clark Carmichael
  • Regie: Stephen Shimek
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franta
0 Voturi
08.05.2023, 23:23
343
0
Sudul Angliei. Protagonistul este un milionar celebru care duce un stil de viață izolat. În jurul lui Lewis Findlay circulă o varietate de zvonuri, uneori dincolo de orice înțelegere umană. Și într-o zi, un bărbat trimite invitații celor șase străini în castelul său luxos, situat pe o insulă retrasă. Printre invitații se numără Miranda Green, o tânără care visează să devină detectiv profesionist. O cină festivă se transformă într-un coșmar când unul dintre eroi este găsit mort. Ucigașul este încă undeva în apropiere și, prin urmare, Miranda începe imediat o anchetă. Cine i-a băgat în cap să comită o crimă în casa celui mai bogat om din țară? Pentru a răspunde la această întrebare, detectivul va trebui să descopere multe secrete teribile și să devină participant la evenimente nebunești.

HD Invitation to a murder (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar