Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Nosferatu (1922)
HD

Nosferatu (1922) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922)
  • Gen: Horror, Filme Germania
  • Actori: Max Schreck, Gustav von Wangenheim, Greta Schröder, Georg G. Schnell, Ruth Landschorff, Gustav Botz, Alexander Granach
  • Regie: F.W. Murnau
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
17.01.2024, 04:11
67
0
Thomas Hutter a fost un agent imobiliar unic pentru că a reușit în mod repetat să convingă oamenii să cumpere case în care el însuși nu ar locui. Într-o zi, a trebuit să plece în Transilvania, care nu era atât de aproape de orașul natal. Acolo omul trebuie să semneze un acord cu contele Orlok, care a cumpărat casa de la el. Dar pe loc a fost întâmpinat de oameni foarte speriați care au încercat să-i transmită informația că în această casă se petrece un adevărat coșmar. Bărbatul nu era obișnuit să creadă astfel de povești, mai ales că avea nevoie urgentă să vândă această clădire.

Coșerul nu a vrut inițial să-l ducă pe agent la Orlok, deoarece încerca să vorbească despre fantomele care locuiesc în casa lui. A decis să nu acorde atenție acestui lucru, ci pur și simplu să facă ceea ce a parcurs atât de mult. A reușit să se întâlnească și să comunice cu contele, care în scurt timp și-a pus semnătura pe actele necesare. Dar aspectul acestui bărbat era prea intimidant și lui Thomas chiar a început să-i fie puțin frică de el.

În aceeași noapte, contele l-a mușcat pur și simplu pe Orlok, după care s-a dus să se odihnească în sicriul său. Și în acel moment, când Thomas era deja în drum spre iubita lui soție, sângele l-a ajuns din urmă pentru a-l opri odată pentru totdeauna.

HD Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar