Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Întâia profeție (2024)
CAM

Întâia profeție (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The First Omen
  • Gen: Horror, Filme SUA, HD, Filme 2024
  • Actori: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Anton Alexander, Tawfik Barhom, Andrea Arcangeli, Maria Caballero, Mia McGovern Zaini
  • Regie: Arkasha Stevenson
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
2 Voturi
09.04.2024, 10:32
995
0
(The First Omen) este un film horror captivant care este un prequel al celebrului film „The Omen”. Această poveste înfiorătoare povestește despre evenimentele misterioase și întunecate care au condus la venirea lui Antihrist, întruchipată în familia Thorne.

Intriga filmului începe cu viața unei familii Thorne obișnuite, formată din Robert Thorne și soția sa Katie. La început totul pare să fie bine cu ei, dar în curând devine clar că Robert are un secret teribil. A adoptat un copil pe nume Damian, după ce soția sa a născut un copil mort. Robert a decis să ascundă asta de soția lui pentru a nu-i strica viața, iar această decizie va avea consecințe îngrozitoare.

De-a lungul timpului, Damian începe să dea dovadă de abilități supranaturale și întunecate, care îl sperie foarte mult pe Robert. Băiatul devine sursa unor evenimente inexplicabile, iar Robert ajunge la concluzia teribilă că fiul său nu este altceva decât Antihrist.

Primul semn explorează teme de credință, îndoială și sacrificiu într-un context întunecat. Creează o atmosferă tensionată și întunecată de groază, lăsând telespectatorii la limita tensiunii și a neîncrederii. Aceasta este povestea despre modul în care o familie obișnuită se confruntă cu un rău care amenință întreaga umanitate și cum încearcă să înțeleagă și să oprească acest rău înainte de a fi prea târziu.

HD The First Omen Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)