Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Imaculata (2024)
HD

Imaculata (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Immaculate (2024)
  • Gen: Horror, Filme SUA, Filme italiene, HD, Filme 2024
  • Actori: Sydney Sweeney, Alvaro Morte, Simone Tabasco, Benedetta Porcaroli, Giorgio Colangeli, Dora Romano, Giulia Heathfield Di Renzi, Giampiero Giudica, Elisabetta Pedrazzi, Giuseppe Lo Piccolo
  • Regie: Michael Mohan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Italia, SUA
0 Voturi
16.04.2024, 14:15
165
0
Cronicile bisericești menționau doar un singur episod din Imaculata Zămislire până când s-a întâmplat ceva foarte neobișnuit într-o mănăstire italiană. Noua mănăstire, o călugăriță pe nume Cecilia, a devenit eroina unui eveniment pe care mulți începuseră deja să-l considere un miracol. A fost a doua fecioară din istorie care a pretins că este însărcinată. Mesajul despre starea ei s-a răspândit rapid în comunitatea monahală, provocând o rezonanță uriașă. Călugării care locuiau în mănăstire s-au grăbit să declare ce s-a întâmplat prin harul lui Dumnezeu, dar nu exista nicio certitudine cu privire la cine crește de fapt în pântecele Ceciliei. Întrebarea dacă copilul nenăscut este un nou mesia trimis pentru a salva omenirea sau dacă venirea lui anunță începutul unei ere de dezastre inevitabile și înecarea lumii în întuneric absolut, a rămas deschisă. Acest eveniment a provocat multe speculații și dezbateri atât în ​​rândul liderilor religioși, cât și în comunitatea mai largă. Un eveniment minunat din viața călugăriței Cecilia a dat naștere nu numai la credința într-un miracol, ci și la o mulțime de întrebări despre natura a ceea ce se întâmpla. Nimeni nu putea spune cu certitudine la ce consecințe ar duce nașterea unui copil dintr-o fecioară în lumea modernă. Oamenii așteptau semne și manifestări ulterioare ale voinței cerului, încercând să dezlege planurile puterilor superioare.

Situația din jurul Cecilia și sarcina ei incredibilă este învăluită în mister și este subiect de discuții aprinse. Aceasta a devenit un test nu numai pentru ea și pentru locuitorii mănăstirii, ci și pentru întreaga doctrină bisericească, deoarece istoria putea schimba sau confirma multe opinii religioase. În fața unui astfel de fenomen precum nașterea din fecioară, credincioșii și scepticii s-au trezit uniți în așteptarea unui răspuns la întrebarea viitorului umanității și a rolului pe care îl va juca copilul născut. Toată această poveste a devenit un prilej de reflecție asupra credinței, predestinarii și a luptei eterne dintre lumină și întuneric, dintre bine și rău în inimile oamenilor și în universul în ansamblu. Vezi Omen. Film imaculat online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD Immaculate (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)