Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
History of Evil (2024)
HD

History of Evil (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Paul Wesley, Jackie Cruz, Rhonda Dents, Preston Flagg, Tordy Clark, Ralph Jovan Rodriguez, Zachary Branch, Ryan Bauman, Victoria Harris, Jason Box
  • Regie: Bo Mirhosseni
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
25.02.2024, 02:39
161
0
Filmul „History of Evil ” spune povestea unui grup de exploratori care pleacă într-o expediție către ruinele antice unde, potrivit legendei, se ascunde un rău străvechi. La început totul pare un joc, dar pe măsură ce se adâncesc în labirinturile orașului abandonat, eroii se confruntă cu fenomene inexplicabile și forțe misterioase. Fiecare dintre membrii echipei începe să vadă viziuni ciudate și să audă sunete ciudate, precum și să simtă fantomele fantomatice ale răului bântuindu-i la fiecare pas. Își dau seama că au trezit un rău străvechi și acum trebuie să supraviețuiască și să-l învingă, realizând că viețile lor sunt amenințate. Filmul este plin de efecte speciale incredibile, răsturnări de situație neașteptate și o atmosferă tensionată. „History of Evil” este un thriller captivant care te face să te gândești la fațetele realității și ale supraviețuirii într-o lume în care răul poate lua cele mai incredibile forme.

HD History of Evil (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)