Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Disappear Completely (2024)
HD

Disappear Completely (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
16.04.2024, 16:44
79
0
„Disappear Completely” poate suferi din cauza randamentelor în scădere, dar există o plăcere ironică într-un film despre un om blestemat care își pierde pe rând cele cinci simțuri, care se înrăutățește treptat pe măsură ce îl vizionați.

Prins undeva între „Nightcrawler” al lui Dan Gilroy și „Drag Me to Hell” al lui Sam Raimi, filmul de groază în limba spaniolă a regizorului Luis Javier Henain a atras atenția fanilor genului de la Fantastic Fest 2022, dar tocmai a început să difuzeze în S.U.A. pe Netflix vineri, 12 aprilie. Povestea supranaturală a torturii intensificate povestește soarta lui Santiago (neclatabilul Harold Torres), un fotograf tabloid a cărui sarcină principală pare să vâneze scenele crimei, astfel încât să poată prinde fotografii sincere ale cadavrelor.

Nu, Rufus Sewell nu a purtat o proteză la fund în rolul Prințului Andrew
Bridgerton. Claudia Jessie ca Eloise Bridgerton în episodul 201 din Bridgerton. Cr. Liam Daniel/Netflix © 2022
Netflix a avut jumătate din câte hituri globale în 2023 decât în ​​2022
Ne întâlnim cu anti-eroul greațător la locul unui accident pitoresc; zdrobită de un stâlp de lumină, o tânără în galben sângerează frumos. E evocatoare pentru Evelyn McHale (uită-te la asta!), iar fotograful se grăbește să înregistreze pe prima pagină. Abia până când cârpă locală pentru care lucrează Santiago nu decide să editeze fotografiile, el obiecție explicită față de practica evident imorală. Când este chemat la casa unui senator local al cărui corp pe jumătate îmbrăcat a fost devastat de șobolani, Santiago primește mai mult decât își aștepta, deoarece imaginile senzaționale fac loc unui complot de răzbunare inimaginabil.

Co-scrisă de Henain și Ricardo Aguado-Fentanes, „Disappear Completely” (AKA „Desaparecer Por Completo”) urmează o formulă care nu este exagerată, dar se manifestă în tropi care probabil vor fi recunoscute de fanii familiarizați cu abordarea tipică a genului de a portretiza magia neagră. . Scenariul nu reușește să găsească multe de oferit prin dezvoltarea convingătoare a caracterului; Iubita lui Santiago, Marcel (Tete Espinoza) și nenorocitul câine Zombie sunt perfect interesante, doar nimic despre care să scriem acasă. Dar ce este acest portret întortocheat al personalității care se prăbușește îi lipsește emoțiile serioase pe care îl compensează cu o groază corporală care este adesea subtilă în execuție, dar întotdeauna brutală în vanitate.

Pe măsură ce Santiago începe să-și piardă simțurile... mai întâi miros, apoi gust, apoi atingere și așa mai departe... protagonistul nostru îngrozit se luptă să înțeleagă cine l-a blestemat și de ce. Va avea doar câteva încercări de a opri progresia acestei boli degenerative răuvoitoare, în timp ce un ceas nevăzut ticăie sub fiecare scenă și amenință să transforme un bărbat care luptă pentru viața lui într-o legumă în fața ochilor noștri.

Realizatorii de film își exagerează uneori, distorsionând elementele audio și vizuale pentru a imita declinul lui Santiago, dar încurcă o parte din munca bună pe care actorii lor au făcut-o în acest proces. Torres se ține în mod deosebit de strâns spre sfârșitul filmului, făcând tot posibilul pentru a împiedica performanța sa să se îndrepte prea departe spre amuzantă, pe măsură ce cerințele fizice ale rolului său cresc și dialogul său scade la zero. Henain și Aguado-Fentanes și-ar fi putut ajuta actorul scriind un final mai specific pentru ceea ce este, în cele din urmă, o poveste mai bună în teorie. Cu toate acestea, prezentarea sa plină de piele (veți simți, mirosi și chiar gusta câteva scene) și luarea în considerare unică perversă a unui concept terifiant îl fac să merite văzut.

Veți dori ca „Disappear Completely” să vă ofere orice, atunci când nu vă oferă literalmente nimic în cele din urmă. Dar cu câteva momente memorabile înspăimântătoare și o vedetă care s-a angajat să acționeze dincolo de soarta spectaculos de nenorocită a personajului său, există multe de care să te bucuri cât durează.

HD Desaparecer Por Completo Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)