Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
DarkGame (2024)
HD

DarkGame (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme englezesti, Filme 2024
  • Actori: Ed Westwick, Andrew P. Stephen, Natalia Tsvetkova, Lola Ogunyemi, Rory Alexander, Andrew, Mitzli Rose, Anthony Ofoegbu, Natasha Skutka, Joe Urhart
  • Regie: Howard J. Ford
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
02.04.2024, 10:15
52
0
Poliția din Portland a descoperit că hoții răpesc victime aleatorii și le forțează să joace jocuri de supraviețuire. Totul are loc într-o versiune dezgustătoare a unui reality show difuzat pe dark web. Competițiile groaznice sunt concepute pentru a distra o lume interlopă care pariază pe rezultate. Un detectiv maestru și echipa sa de criminalitate cibernetică caută în emisiuni indicii și orice îi va ajuta să descopere locul crimei înainte ca mai multe persoane să fie ucise cu brutalitate în fața unui public plătitor. Situația se intensifică doar după ce povestea iese la iveală, pe măsură ce transmisiunile dark web se răspândesc pe platformele de social media, ridicând miza și audiența și atragând atenția publicului asupra fiecărei acțiuni întreprinse de forțele de ordine. Întreaga lume urmărește cu un fel de fascinație bolnavă și neputincioasă când învinșii sunt tratați în fața camerei, în timp ce detectivul și echipa sa se întrec împotriva cronometrului pentru a descoperi locația jocurilor întunecate și pentru a-i salva pe captivi.

HD DarkGame (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)