Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Coșmarul de pe Elm Street 5: Copilul din vis (1989)
HD

Coșmarul de pe Elm Street 5: Copilul din vis (1989) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Nightmare On Elm Street 5: The Dream Child (1989)
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Robert Englund, Lisa Wilcox, Kelly Jo Minter, Danny Hassell, Erica Anderson, Nicholas Mele, Joe Seely
  • Regie: Stephen Hopkins
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 04:43
52
0
A trecut un an de la bătălia sângeroasă cu Freddy Krueger. Atunci personajele principale au reușit să-l învingă pe maniacul periculos. Alice și Dan s-au căsătorit și duc o viață calmă și măsurată. Au o familie minunată, sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt și încearcă să trăiască fără să privească înapoi la trecut.

Dar Alice experimentează periodic vise groaznice. Freddy vine la fată din nou și din nou în visele ei. Desigur, ea înțelege că îngrozitorul ucigaș nu mai poate exista, pentru că l-au distrus cu ajutorul bisericii. Dar într-o bună zi, întorcându-se de la serviciu, soțul ei adoarme la volan și moare în urma unui accident de mașină. Atunci doamna văduvă și-a dat seama că Kruger s-a întors.

Treptat, în jur încep să se întâmple lucruri ciudate – toți cunoscuții apropiați și prietenii lui Alice încep să sufere sau să moară în circumstanțe magice. În același timp, fata află că este însărcinată. Medicii îi spun că copilul ei doarme constant. Viitoarea mamă înțelege că maniacul intenționează să intre în această lume folosindu-și copilul.

Personajul principal trebuie să-și dea seama cumva cum să-l învingă pe Freddy. În acest moment, ea află un mit străvechi despre călugărița Amanda, care este mama unui monstru care ucide oameni de mulți ani. Acum trebuie să aflăm în ce moment a fost comisă prima crimă și ce a cauzat-o.

HD A Nightmare On Elm Street 5: The Dream Child (1989) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1