Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Carrie (1976)
HD

Carrie (1976) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Sissy Spacek, Piper Laurie, Amy Irving, William Katt, John Travolta, Nancy Allen, Betty Buckley, P.J. Suflete
  • Regie: Brian De Palma
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
19.01.2024, 23:31
74
0
Carrie White a știut din copilărie că nu era ca toți ceilalți. În momentele de emoție, putea controla obiectele din jurul ei - să le ridice sau să le miște. Fata locuiește într-un mic oraș de provincie cu mama ei.

Mama ei este o fanatică religioasă pe nume Margaret. Femeia își petrece tot timpul în rugăciune. Ea neagă existența bucuriilor și păcatelor trupești. Margaret este dură în a-și crește propria fiică. Își bate constant fiica, o încuie într-un dulap și nu îi permite să se îmbrace frumos sau să se machieze. Ea consideră că abilitățile supranaturale ale fiicei sale sunt o glumă a diavolului. Și numai trăind cu credincioșie și conform poruncilor religioase, Carrie poate fi salvată de ispita de a-și folosi darul blestemat.

Fata tăcută și ciudată este adesea agresată la școală. Carrie nu ridică niciodată privirea și este aproape întotdeauna tăcută. Într-o zi, în timp ce înota după educația fizică, fata își începe zilele femeii. Mama nu i-a explicat niciodată fiicei sale ce a fost, iar școlarița speriată crede că moare. Dar colegii ei încep să râdă de White și să-i arunce tampoane. Profesorul oprește haosul și le duce pe școlari la director.

Acest incident devine un catalizator pentru toate evenimentele ulterioare. Carrie, care tot timpul a îndurat cu umilință toată batjocura, este plină de furie și furie.

HD Carrie (1976) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar