Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Carrie (2013)
HD

Carrie (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Horror, Filme SUA
  • Actori: Chloe Grace Moretz, Julianne Moore, Judy Greer, Portia Doubleday, Gabriella Wilde, Ansel Elgort, Alex Russell
  • Regie: Kimberly Peirce
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
19.01.2024, 23:19
63
0
Carrie White este o adolescentă foarte singură, pentru că nu are prieteni sau interlocutori. Și toate acestea se datorează faptului că mama ei, o persoană pur religioasă, consideră că toți cei din jurul ei sunt păcătoși și nu-i permite fiicei ei să comunice cu nimeni. Ea nu o lasă în mod constant pe fată să scape de sub control și, prin urmare, tuturor le este frică să se apropie de ei. Carrie are o mulțime de complexe diferite cu care nu înțelege cum să le facă față.

La școală stă mereu pe margine, dar în ultima vreme toată lumea a început să-și bată joc de ea. Este în mod constant supărată pe toată lumea, dar nu există nicio modalitate de a-i răspunde. Dar Carrie a început recent să observe că, de îndată ce se enervează foarte tare pe cineva, obiectele din jurul ei prind viață și le poate controla. Inițial, a fost foarte speriată de această întorsătură a evenimentelor, dar apoi a început să experimenteze beneficii reale pentru ea însăși.

În câteva luni, va fi balul de absolvire, iar ea, ca toți ceilalți, vrea să meargă acolo. Iar fata a fost foarte surprinsă când a fost invitată de un tip căruia i-a fost chiar teamă să-i spună salut. Și-a început pregătirile, a cusut cea mai frumoasă rochie și a creat o coafură modernă. Mama ei nu era împotriva ca fiica ei să meargă la acest eveniment, dar au decis să-i facă o mică glumă fetei de acolo.

HD Carrie (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar