Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Annabelle 2 Creation (2017)
HD

Annabelle 2 Creation (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Mister, Thriller, Filme 2017, Filme SUA
  • Actori: Stephanie Sigman, Miranda Otto, Lulu Wilson, Anthony LaPaglia, Talitha Bateman, Alicia Vela-Bailey, Samara Lee, Philippa Coulthard, Brad Greenquist, Mark Bramhall, Grace Fulton
  • Regie: David F. Sandberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.01.2024, 01:39
72
0
La câțiva ani după moartea tragică a tinerei lor fiice, un producător de păpuși și soția sa invită o călugăriță și câteva fete dintr-un orfelinat în casa lor, care devin în curând ținta creației posedate a producătorului de păpuși, Annabelle.

Acesta este un adevărat diavol! Ești gata să-l cunoști?! Atunci ești aici pentru următorul capitol de vrăjitorie din Univers. Filmul este o continuare a popularului film de groază „The Conjuring”, iar experții în film spun că continuarea este vizibil superioară primului său născut în ceea ce privește calitatea actoriei și regiei. Genul este în continuare același: thriller și horror. Adevărat, complotul este perceput ca o preistorie a ceea ce s-a spus încă din 2014. Creatorul de păpuși și neconsolata sa soție, care au supraviețuit morții tragice a singurei lor fiice mici, s-au rugat cu ardoare mulți ani ca Domnul să le dea ocazia să o revadă măcar o dată pe iubita lor Annabelle. Și EL a ascultat de rugămințile celor care le-au cerut. Părinții i-au permis chiar fetei să se mute într-una dintre păpușile ei vechi, pentru a nu fi niciodată despărțită de copilul lor. Odată, un cuplu plin de compasiune a adăpostit o călugăriță și copii dintr-un orfelinat distrus în casa lor, dându-le întregul etaj, unde se afla și fosta cameră pentru copii, acum închisă ermetic. Orfanii s-au bucurat de căminul spațios, care arăta ca un castel de basm. Ne-am pregătit să uităm pentru totdeauna greutățile și rătăcirile noastre anterioare aici. Cu toate acestea, în curând s-au auzit foșnet și sunete suspecte în spatele ușii închise. Băieții stabiliți sunt extrem de îngrijorați de urmărirea unei anumite creaturi. Apoi au început să aibă loc evenimente teribile, la granița cu crime teribile.

HD Annabelle 2 Creation (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)