Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Abigail (2024)
HD

Abigail (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA, HD, Filme 2024
  • Actori: Giancarlo Esposito, Dan Stevens, Kathryn Newton, Matthew Goode, Kevin Durand, Melissa Barrera, Angus Cloud, Alisha Weir, William Catlett și alții
  • Regie: Matthew Bettinelli, Tyler Gillett
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA, Irlanda
1 Vot.
22.04.2024, 10:49
354
0
Studioul „Universal Pictures” prezintă publicului filmul de groază „Abigail”, al cărui nume original este „Abigail”. În spatele procesului de creație se află regizorii Matthew Bettinelli și Tyler Gillett, cunoscuți pentru două filme din franciza Scream și filmul I'm Going to Look. Scenariul a fost scris de Guy Busiek (Castle Rock) și Stephen Shields (Trapped). Rolul principal al tinerei eroine a fost jucat de Alisha Weir, cunoscută telespectatorilor din filmul „Matilda”. Distribuția mai include și Kathryn Newton (Supernatural), Dan Stevens (Downton Abbey), Kevin Durand (The Butterfly Effect), Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Melissa Barrera (Life) și Angus Cloud, pentru care acest proiect a fost ultimul din istoria sa. Carieră.

Showrunnerii combină cu succes scenele înfricoșătoare cu elemente de umor. Personajele lor sunt conștiente de ceea ce au de-a face și își amintesc lucrări precum cărțile Anne Rice, seriale True Blood și Twilight. Potrivit creatorilor, filmul este o reinterpretare gratuită a filmului cu vampiri din 1936 „Fiica lui Dracula”. Filmul folosește muzică din baletul Lacul lebedelor, familiară publicului din genericul de deschidere al filmului Dracula din 1931, pentru a prefigura adevărata natură a lui Abigail de vampir însetat de sânge. Regizorul Tyler Gillette spune: „Ne luăm munca în serios, în ciuda absurdității și banalității intrigii. Respectăm toate genurile pe care le amestecăm.”

Intriga filmului de groază gotic Abigail se învârte în jurul unei tinere balerină și moștenitoare bogată, Abigail, în vârstă de doisprezece ani, fiica unui criminal influent. Este răpită de un grup de criminali periculoși care o duc într-un conac fortificat de la țară. Infractorii speră să o rețină pe fată până când tatăl ei plătește o răscumpărare de 50 de milioane de dolari. Ei presupun că operațiunea nu va dura prea mult și totul va fi finalizat până în zori.

Cu toate acestea, așteptarea calmă se transformă rapid într-un coșmar când numărul răpitorilor din conacul izolat începe să scadă. Spre groaza lor, ei descopera ca sunt inchisi nu cu o fetita obisnuita, ci cu un vampir insetat de sange. Abigail transformă conacul într-o capcană, iar foștii răpitori devin victime ale propriului ei plan.

HD Abigail (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)