Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Pădurea virgină (2022)
HD

Pădurea virgină (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Virgin Forest (2022)
  • Gen: Erotic, Filme 2022
  • Actori: Sid Lucero, Vince Rillon, Angeli Kahn, Katrina Dovi, Rob Quinto, Alma Moreno, Alan Paule, Michaela Raz, Aica Veloso, Aivy Rodriguez
  • Regie: Briante Mendoza
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Filipine
0 Voturi
02.02.2024, 15:01
507
0
„Virgin’s Forest” este povestea unui grup de adolescenți care merg în tabără de vară într-o vale îndepărtată de pe coasta de vest a Statelor Unite. O vacanță în jurul naturii, departe de oraș, pare alegerea perfectă până încep să se întâmple lucruri ciudate. Prietenii se confruntă cu evenimente inexplicabile, găsesc mesaje misterioase și sunt martori la fenomene fără precedent. Curând își dau seama că nu se află într-o pădure obișnuită, ci într-un loc în care triburile străvechi au trăit cândva, practicându-și propriile ritualuri în onoarea naturii. Prietenii încearcă să dezvăluie secretele pădurii înainte de a se confrunta cu istoria ei sângeroasă și violentă. „Pădurea Fecioarei” este un thriller neobișnuit cu elemente fantastice care te vor cufunda într-o atmosferă de mister și frică.

HD Virgin Forest (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1