Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dorințe carnale (1999)
HD

Dorințe carnale (1999) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Carnal Desires
  • Gen: Erotic, Filme SUA
  • Actori: Tamara Landry, Stephen Ginsburg, Susan Featherly, Peggy Trentini, Louis Moorpark, Mia Zattoli, Michael Patrick
  • Regie: Eric Gibson
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
26.02.2024, 01:36
481
0
În centrul intrigii filmului „Desire of the Flesh” se află terapeutul de masaj Mick. Având o vastă experiență în profesia sa, și-a dovedit în mod repetat abilitățile. Devenit un specialist cu experiență în domeniul său, Mick și-a dobândit o clientelă obișnuită.

Continuând să-și confirme calificările, a reușit să obțină statutul de cel mai bun masaj terapeut din întreg orașul. Și acum doar cele mai bogate și mai faimoase doamne ale orașului folosesc serviciile sale, care se extind cu mult dincolo de simplele îndatoriri profesionale.

Mick, fiind un om ambițios, nu își refuză niciodată clienții, sperând să economisească suficienți bani pentru a-și deschide propriul centru de sănătate. El vrea să ajute oamenii, dar nu știe încă cum se poate realiza acest lucru.

Dar datorită cunoștinței sale cu Dean Wallace, un investitor bogat care este gata să-și investească banii proprii într-un proiect la care protagonistul filmului „Dorința cărnii”, disponibil pentru vizionare pe site-ul nostru online, a visat. mulți ani, are ocazia să-și realizeze ambiția. Dar încă nu își imaginează că va trebui să meargă foarte departe pentru a obține ceea ce își dorește.

HD Carnal Desires Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)