Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Zile fierbinti (2022)
HD

Zile fierbinti (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
29.09.2023, 16:48
188
0
În centrul complotului se află un tânăr procuror care se străduiește mereu să-și atingă obiectivele. Tipul este repartizat într-un orășel situat undeva în Turcia. Ceea ce face acest oraș special în acest moment este că a suferit de pe urma secetei severe care a lovit regiunea. Personajul principal este nou în acest oraș, dar vrea deja să restabilească ordinea, pentru că vede că legea aici pur și simplu nu este respectată. Conducătorii regiunii trebuie doar să-și umple buzunarele cu bani. Nu le face griji pentru populație. Locuitorii din zonă sunt în mod clar speriați de ceva, iar oficialii se comportă atât de neclar, încât sfidează orice descriere.

Personajul principal stă întotdeauna de partea binelui, ceea ce înseamnă că îi este greu, pentru că în jurul lui sunt acoliți ai forțelor răului. El intră în confruntare deschisă cu oamenii puternici ai acestui oraș și, cel mai important, primarul orașului, care încearcă mereu să-i pună o spiță în roți. Personajul principal nu este deosebit de îngrijorat de acest lucru, pentru că, în orice caz, este sigur că adevărul va fi de partea lui. Lasă-l, chiar dacă, prin manipulări viclene, dușmanii lui trebuie să mai comită crime.

HD Kurak Günler - Burning Days Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar