Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Zbor deasupra unui cuib de cuci (1975)
HD

Zbor deasupra unui cuib de cuci (1975) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Jack Nicholson, Louise Fletcher, Will Sampson, Brad Dourif, William Redfield, Danny DeVito, Christopher Lloyd, Sydney Lassick, Nathan George, Vincent Schiavelli
  • Regie: Milos Forman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
10.04.2024, 10:29
32
0
Urmărește online lungmetrajul-dramă „One Flew Over the Cuckoo's Nest” regizat de Milos Forman. Acest film este o adaptare a romanului cu același nume de Ken Kesey. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Chicago în 1975. Filmul a câștigat cinci premii Oscar la cele mai prestigioase categorii. De asemenea, filmul a reușit să câștige cinci nominalizări la Globul de Aur pentru singura dată în istoria cinematografiei. Filmul este recunoscut ca un film cult atât de criticii de film, cât și de telespectatori, iar apariția sa este considerată unul dintre evenimentele importante ale noului val în cinematografie. Punctul culminant al filmului este, desigur, performanța incomparabilă a lui Jack Nicholson.
Acțiunea filmului „One Flew Over the Cuckoo’s Nest” are loc în 1963 într-una dintre clinicile psihologice. Criminalul Randle Patrick McMurphy este transferat din închisoare chiar în această clinică pentru bolnavi mintal. Rutinele dure ale pacientului și terapiile de grup provoacă proteste. McMurphy face un pariu că poate scăpa în orice moment. Personalul medical se adună pentru o consultație, unde se discută simularea lui McMurphy, dar tot lasă pacientul în spital. Randle își dă seama că este blocat aici de mult timp și decide să evadeze. Dar nu va putea scăpa singur...
Puteți viziona lungmetrajul „One Flew Over the Cuckoo’s Nest” online la calitate HD bună, complet gratuit și fără înregistrare. Bucurați-vă de spectacolul de film!

HD One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)