Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Uciderea cerbului sacru (2017)
HD

Uciderea cerbului sacru (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Killing of a Sacred Deer (2017)
  • Gen: Dramă, Horror, Mister, Thriller, Filme 2017, Filme SUA, Filme englezesti
  • Actori: Nicole Kidman, Colin Farrell, Alicia Silverstone, Raffey Cassidy, Barry Keoghan, Bill Camp, Sunny Suljic, Denis Baron, Josephine Elle, Leah Hutton Basmoor
  • Regie: Yorgos Lanthimos
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, SUA, Irlanda
0 Voturi
27.01.2024, 20:27
100
0
Stephen Murphy și-a creat o reputație ideală. Acum acest doctor este extrem de popular. Desigur, orașul are nevoie de un chirurg bun. Bărbatul dispare zile întregi la serviciu. Și apoi se întoarce acasă la iubita lui soție și la copiii fermecați. Fiecare persoană visează la o astfel de familie. Recent, personajul a început să se comporte extrem de suspicios. După o altă operație, nu se grăbește să meargă într-un apartament confortabil. Tipul merge să întâlnească un băiat necunoscut. Aceste întâlniri au devenit regulate. Martin are probleme serioase cu rudele sale. Este cufundat în probleme groaznice. Desigur, este greu de urmărit cum viața unui băiat alunecă încet în abis. Steve s-a împrietenit cu acest personaj complex. Vrea să adopte băiatul, pentru că are nevoie de ajutor și sprijin. Cu siguranță îi va putea oferi un viitor luminos și prosper. Personajul principal al filmului The Killing of a Sacred Deer este încrezător că soția sa va putea accepta copilul ca pe al ei. Femeia a tratat întotdeauna cu înțelegere situațiile apărute. Cum ar fi putut Steve să creadă că Martin era cu adevărat periculos? A văzut un tată în chipul domnului Murphy. Adevărat, nu trebuie să uităm că are deja o mamă. Este posibil ca un adolescent să poată distruge viața unui medic de succes? Familia lui va trece prin procese serioase.

Viața nu este întotdeauna atât de roz pe cât pare. Și fiecare moment fericit se încheie, mai devreme sau mai târziu, iar în locul lui vine un incident trist, un accident tragic sau o coincidență fatală, pe care mulți obișnuiesc să-l numească „dâră neagră”. Personajul principal al filmului are tot ce poți visa: un loc de muncă preferat într-un spital, unde nu este doar un chirurg respectat, ci și o persoană foarte talentată, o soție iubitoare Anna și o armonie deplină cu el însuși. Dar umbrele trecutului nu permit să uite, ele se străduiesc să iasă la suprafață și să arate tuturor cât de imperfectă poate fi viața fiecărui om. Pe lângă toate, Stephen și Anna adoptă un băiat și unul foarte disfuncțional. Toată lumea descurajează să-l ia în îngrijire, pentru că are un caracter violent și practic este de neantrenat. Cu toate acestea, Stephen nu crede în acest lucru, crezând că grija și dragostea adevăraților săi părinți vor topi gheața băiatului și va deveni un copil exemplar. Dar, odată cu trecerea timpului, tipul se înrăutățește, obiceiurile lui devin agresive, iar speranțele lui pentru un viitor fericit par vertiginoase. Părinții nu renunță și continuă să creadă că fiul lor adoptiv îi va iubi, totuși, umbrele cenușii se îngroașă și cerul vieții lor se înnebunește. Vor reuși să găsească o abordare față de băiat sau decizia de a adopta acest copil va duce la consecințe teribile și ireversibile?

HD The Killing of a Sacred Deer (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1