Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Summer of 84 - Vara lui '84 (2018)
HD

Summer of 84 - Vara lui '84 (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Vara lui '84
  • Gen: Dramă, Horror, Mister, Thriller, Filme 2018
  • Actori: Graham Verchere, Judah Lewis, Caleb Emery, Cory Gruter-Andrew, Tiera Skovbye, Rich Sommer, Jason Gray-Stanford, Shauna Johannesen, William MacDonald
  • Regie: François Simard, Anouk Whissell, Yoann-Karl Whissell
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada, SUA
0 Voturi
27.01.2024, 17:41
36
0
În vara anului 1984, poate că nu există nici un alt subiect care să fi ocupat mica suburbie din Cape May mai mult decât atât: un criminal în serie misterios face rău și vizează copiii și tinerii. Când celălalt băiat dispare, Davey crede că l-a văzut cu Wayne McKee dintre toți oamenii. Pentru că nu este doar vecinul lui Davey, ci și ofițer de poliție. Desigur, nimeni nu l-a crezut. Așa că adolescentul trebuie să devină el însuși activ și, împreună cu prietenii săi Woody, Eats și Curtis, pleacă în căutarea dovezilor. Într-adevăr, în timpul investigațiilor lor, aceștia dau peste o mulțime de dovezi suspecte. Puteți viziona online filmul Summer 84 2018 la calitate bună gratuit.

HD Vara lui '84 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1