Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial The Devil in the White City (2024)
Trailer

Serial The Devil in the White City (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
22.03.2024, 15:44
82
0
Filmul se bazează pe evenimente reale care au avut loc la Chicago la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Povestea crimelor unui maniac care a intrat în istoria țării drept cel mai crud și teribil (el este și primul criminal în serie), spusă de celebrul regizor Martin Scorsese.

Dr. Henry Holmes deținea un hotel, unde și-a comis atrocitățile. Aproape toate crimele au fost comise în acest loc, numit mai târziu „Castelul Morții” - a ucis un număr imens de oameni în principal în acest hotel - conform diferitelor surse, de la 27 la 200. În timpul Expoziției Mondiale din 1893 de acolo, potrivit calcule efectuate ulterior, aproximativ 50 de persoane au dispărut.

Multă vreme, criminalul a rămas deasupra bănuielilor datorită faptului său abil ca un „binefăcător” bun, care a dat de lucru multor locuitori ai orașului implicați în construcția hotelului său.

De fapt, hotelul a fost conceput inițial pentru a comite atrocități în el. Ziduri de nepătruns la sunet, labirinturi misterioase complexe - toate acestea au atras vizitatori care trebuiau să regrete nepăsarea lor. Camerele acestui loc au fost transformate în camere de gazare, unde victimele au murit în agonie. Cadavrele au fost apoi duse la subsol, unde au fost dezmembrate și arse parțial, iar fragmentele au fost vândute școlilor de medicină.

Criminalul a fost trădat de unul dintre angajații săi, Holmes a fost executat.

HD Serial The Devil in the White City (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)