Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Memory (2024)
HD

Memory (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2024
  • Actori: Jessica Chastain, Peter Sarsgaard, Brooke Timber, Blake Baumgartner, Ross Brodard, Josh Charles, Dillon, Jackson Dorfman, Davis Duffield, Rand Faris
  • Regie: Michel Franco
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.02.2024, 13:42
82
0
Memoria este o dramă emoționantă despre un asistent social și un bărbat cu demență. Filmul o urmărește pe Sylvia, o asistentă socială care îl întâlnește accidental pe Saul, care suferă de demență avansată. Această întâlnire devine fatidică pentru amândoi. Sylvia, cu un profund simț al empatiei și cu dorința de a ajuta, îl invită pe Saul să locuiască în casa ei. Între ei începe să se dezvolte o relație caldă, în care pacientul se bazează din ce în ce mai mult pe femeie în fiecare zi, iar aceasta, la rândul ei, promite să-i fie alături până la capăt. Eroul nostru, încercând să-și păstreze amintirile de o uitare inexorabilă, ține un jurnal personal. În ea, el notează toate momentele importante din viața sa, care se pierd treptat în ceața bolii. Sylvia, înțelegând importanța acestor amintiri, îl ajută să-și amintească și să păstreze trecutul. Ea dă dovadă de o bunătate și răbdare excepționale atunci când se confruntă cu provocările pe care le aduce această situație. Filmul acoperă tema demenței cu mult respect și înțelegere, arătând cât de importante sunt sprijinul și dragostea în lupta împotriva acestei boli grave. „Memoria” este o poveste despre cât de importante pot dispărea amintirile, dar puterea sentimentelor și legătura inimilor rămân neschimbate. Această poveste nu atinge doar subiecte serioase, ci ne reamintește și de valoarea fiecărui moment al vieții și cât de important este să apreciezi oamenii care sunt în jurul tău.

HD Memory (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)