Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Klondaik (2022)
HD

Klondaik (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Klondike
  • Gen: Dramă, Război, Filme 2022
  • Actori: Oksana Cherkashina, Serghei Shadrin, Oleg Shcherbina, Oleg Shevchuk, Artur Aramyan, Evgeny Efremov, Nadir Samedov, Anatolij Ohorodnyk, Amdrii Iaroshevsky, Danylo Savchenko
  • Regie: Marina Gorbach
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
20.08.2023, 12:33
136
0
Evenimentele din imagine se desfășoară în regiunea Donetsk. Ira și Tolik sunt un cuplu tânăr căsătorit care trăiește într-un sat mic. Băieții se pregătesc pentru apariția unui copil mult așteptat, promițând să-și schimbe viața dincolo de recunoaștere. Dar, în același timp, eroii nu pot scăpa de sentimentul de anxietate în nici un fel. Ei știu că situația din țara lor se încălzește în fiecare zi și foarte curând poate duce la consecințe dezastruoase. Situația este agravată și de fratele lui Ira, care se află de cealaltă parte a baricadelor. Totul se transformă într-un coșmar și mai mare când un avion uriaș care zboară spre Malaezia din Amsterdam se prăbușește lângă casa băieților. Cum sa întâmplat? Cine este responsabil pentru moartea a sute de pasageri nevinovați? Înaintea participanților la aceste evenimente fatidice pentru mulți așteaptă zile dificile, care mai târziu vor fi scrise de jurnaliști din întreaga lume.

HD Klondike Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar