Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jurnal de bord (2005)
HD

Jurnal de bord (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Flightplan (2005)
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean, Kate Behan, Michael Irby, Assaf Cohen, Erica Christensen, Shane Edelman, Mary Gallagher, Hayley Ramm
  • Regie: Robert Schwentke
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.03.2024, 13:24
35
0
În timpul unui zbor Berlin-New York operat de un Boeing 747 de ultimă generație, fiica lui Kyle Pratt, Julia, în vârstă de 6 ani, dispare brusc fără urmă. Experimentată de stres emoțional după moartea prematură a soțului ei, Kyle încearcă cu disperare să-și demonstreze sănătatea mintală echipajului și pasagerilor care nu o cred. Cu toate acestea, situația pare atât de absurdă și fantastică, încât ea însăși începe să se îndoiască de caracterul adecvat al percepției ei asupra realității. În plus, faptele indică faptul că Julia nu se afla deloc la bordul avionului. Dându-și seama că va trebui să rezolve acest mister și să-și salveze singură fiica, Kyle decide să se bazeze în întregime pe mintea și ingeniozitatea ei.

HD Flightplan (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)