Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Întoarcerea soldatului (1982)
HD

Întoarcerea soldatului (1982) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Return of the Soldier (1982)
  • Gen: Dramă, Filme englezesti
  • Actori: Julie Christie, Glenda Jackson, Ann-Margret, Alan Bates, Ian Holm, Frank Finlay, Jeremy Kemp, Hilary Mason
  • Regie: Alan Bridges
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
18.01.2024, 20:03
93
0
Primul Război Mondial. Chris Baldry se întoarce acasă după ce a fost grav rănit. A fost șocat de ochi și nu are absolut nicio amintire despre evenimentele din ultimii douăzeci de ani din viața lui. Chris este întâmpinat de două femei care îl iubesc - verișoara lui Jenny și soția sa Kitty. Chris o recunoaște pe prima pentru că au crescut împreună, a doua este un străin pentru el.

Și are nevoie doar de Margaret, de care a fost îndrăgostit cu pasiune în tinerețe, iar sentimentele lui pentru ea se aprind cu o vigoare reînnoită, în ciuda faptului că în loc de o fată tânără vede o doamnă de vârstă mijlocie. Numai Margaret îl poate vindeca și îl poate readuce la viața reală...

Filmul „Întoarcerea soldatului” (1982) vizionați online gratuit la HD 720 - 1080

Filmat înainte de apariția erei Irons, în exterior în stilul unei drame de familie edwardiană, filmul lui Bridges iese în afară și în afara șirului de costume tradiționale și lucrări decorative dedicate tragediei sentimentelor în convențiile seculare ale claselor privilegiate. Filmul este original și unic și vorbește nu atât despre restricțiile de clasă, cât despre tragedia existenței umane, relația dintre bucurie și durere și responsabilitatea morală. Nici măcar un incident psihiatric privat, așa cum cel descris de Cehov în „Călugărul Negru” nu este așa. Un film trist, dar realizat cu foarte multă grijă, care lasă o impresie puternică.

Punctele forte vizuale ale filmului - în special fotografia de peisaj frumos și partitura muzicală - nu au prioritate, așa cum se întâmplă adesea cu filmele din perioada edwardiană, asupra temei și dramei. De fapt, această poveste ar putea fi folosită pentru a face un film aproape atemporal. Trei roluri feminine minunate, care încadrează imaginea neobișnuită pierdută a lui Alan Bates, lucrând într-o manieră plastică moale. Julie Christie a jucat în acea vreme foarte mult în lucrări de psihologie costum (în curând avea să fie înlocuită în acest rol de Bonham-Carter), dar imaginea seacă și strictă a lui Ann Margaret mi-a fost o surpriză completă. Anterior, am văzut-o mai ales în rolurile unei frumuseți cu sâni mari, dar aici intervine o cu totul altă lucrare minunată. O capodopera de camera lucrata manual, diferita de numeroasele melodrame retro.

HD The Return of the Soldier (1982) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar