Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Inside (2023)
CAM eng

Inside (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
19.03.2023, 20:31
349
0
Nemo, un tâlhar implicat în furtul celor mai scumpe opere de artă, primește într-o zi o altă comandă de la tirarul său. De data aceasta, eroul filmului „Inside” a trebuit să spargă într-un apartament situat într-o clădire înaltă din New York. Bărbatul, în așteptarea unui salariu bun pentru munca lui obișnuită, deschide cu ușurință încuietorile și se găsește în interiorul apartamentului. Urmând instrucțiunile tunarului, eroul începe să caute cele mai valoroase opere de artă, dar face o greșeală, în urma căreia se declanșează o alarmă. Pornirea alarmei face ca toate ușile și ferestrele să se închidă imediat. Despre cât de gravă este această neglijență, bărbatul înțelege aproape imediat, întrucât artișarul său întrerupe imediat orice contact cu el.

Nemo se trezește închis într-un apartament plin cu electronice, din care, după cum se dovedește curând, este complet imposibil să ieși. Sarcina eroului acum este să se asigure cumva cu apă și mâncare și, de asemenea, să încerce să găsească o modalitate de a se elibera. Urmărește filmul Inside online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Inside (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1