Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Green Room (2015)
HD

Green Room (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Green Room (2015)
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Anton Yelchin, Imogen Poots, Patrick Stewart, Alia Shawkat, Joe Cole, Callum Turner, Macon Blair, Mark Webber, Eric Edelstein, Kai Lennox și alții
  • Regie: Jeremy Saulnier
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
17.04.2024, 13:00
36
0
Green Room este un thriller plin de suspans din 2015, care cufundă privitorul în lumea întunecată a unei subculturi muzicale și a unei lumi interlope nemiloase. Un grup de tineri muzicieni punk asista la o crimă într-un club de noapte îndepărtat, înainte de a se trezi încuiați în camera verde, o sală în culise unde se pregătesc interpreții. Confruntarea lor cu patronul clubului, interpretat de Patrick Stewart, liderul unei bande de neo-naziști, are ca rezultat o luptă brutală pentru supraviețuire. Filmul este plin de scene intense și răsturnări bruște, păstrând în același timp realismul și un sentiment autentic de groază. Filmul „Camera verde” este disponibil pentru vizionare online si este recomandat celor care cauta o intriga dinamica si emotii puternice.

HD Green Room (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)