Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Gravity - Attraction (2017)
HD

Gravity - Attraction (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Prityazhenie (2017)
  • Gen: Dramă, Romantic, SF, Filme 2017, Filme rusesti
  • Actori: Irina Starshenbaum, Alexander Petrov, Rinal Mukhametov, Oleg Menshikov, Evgeny Sangadzhiev, Alexey Maslodudov, Nikita Kukushkin, Evgeny Mikheev, Anton Shpinkov, Evgeny Koryakovsky
  • Regie: Fedor Bondarchuk
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Rusia
1 Vot.
31.01.2024, 22:13
53
0
Filmul „Atracție” este un film rusesc de acțiune științifico-fantastică lansat în 2017 și regizat de Fyodor Bondarchuk. Intriga filmului are loc la Moscova și oferă un amestec palpitant de fantezie și dramă, concentrându-se pe întâlnirea umanității cu o civilizație extraterestră.

Povestea începe cu un dezastru misterios - o navă extraterestră pilotată de Yulia Lebedeva (interpretată de Irina Starshenbaum) se prăbușește la Moscova. Cu toate acestea, Julia supraviețuiește și devine în centrul atenției tuturor, ea fiind reprezentanta unei rase extraterestre numite „Humanoizi”. Autoritățile încep o operațiune la scară largă pentru a studia nava extraterestră și a comunica cu Yulia. Personajul principal al filmului, Artyom (interpretat de Alexander Petrov), lucrează ca agent de securitate într-un zgârie-nori, care a devenit locul de aterizare al navei. El se îndrăgostește de Julia și este prins într-un vârtej de evenimente când încearcă să o ajute să evite arestarea și izolarea. În acest proces, Artem întâlnește autorități corupte care încearcă să folosească tehnologia extraterestră în propriile lor scopuri.

Filmul „Atracție” explorează teme ale neînțelegerii și fricii de străini, precum și importanța interacțiunii pașnice cu alte civilizații. Oferă spectatorilor efecte speciale și scene de acțiune interesante, dar acordă și atenție valorilor umane și solidarității. Acest film a devenit un experiment de succes în science fiction rusă și a demonstrat potențialul cinematografiei ruse în genul science fiction. Urmărește filmul Attraction online 2017 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Prityazhenie (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1