Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Fără iubire - Loveless (2017)
HD

Fără iubire - Loveless (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Nelyubov (2017)
  • Gen: Dramă, Filme 2017, Filme frantuzesti, Filme Germania, Filme rusesti
  • Actori: Maryana Spivak, Alexey Rozin, Matvey Novikov, Marina Vasilyeva, Andris Keishs, Alexey Fateev, Sergey Borisov, Natalya Potapova, Anna Gulyarenko, Artyom Zhigulin și alții
  • Regie: Andrey Zvyagintsev
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Rusia, Franta, Germania, Belgia
0 Voturi
04.01.2024, 20:45
84
0
În centrul evenimentelor dramatice se află cuplul căsătorit Boris și Evgenia, precum și fiul lor, Alexey, în vârstă de doisprezece ani. Recent, relația lor a cunoscut un colaps complet. Ambii soți se ceartă constant, fără să încerce măcar să găsească soluții alternative la problemele care apar din când în când pentru a ajunge la înțelegere reciprocă. Încep certuri pentru lucruri mărunte și respiră constant ură. Toată lumea și-a luat de mult un amant de partea, așa că un divorț rapid este singurul eveniment care îi interesează acum. A se separa rapid și a începe viața de la zero, ceea ce de data aceasta va fi ușor și fericit, așa cum li se pare, așa trăiesc eroii noștri în acest moment. Dar părinții nepăsători au uitat complet de propriul copil și de sentimentele lui. Nici nu le trece prin cap că băiatul trece prin tot ce se întâmplă foarte greu și dureros, iar certurile lor pur și simplu îi sfâșie sufletul și inima. După un alt scandal din partea părinților ei, Lesha pur și simplu nu poate suporta și decide să fugă de acasă departe de tot ce se întâmplă. Ce vor face eroii noștri și va servi acest lucru drept motiv pentru a ne gândi serios nu numai la relațiile lor, ci și la sentimentele copilului?

HD Nelyubov (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1Server 2


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)