Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Evadare de la Colditz (2005)
HD

Evadare de la Colditz (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Colditz (2005)
  • Gen: Dramă, Război, Filme englezesti
  • Actori: Damian Lewis, Sophia Myles, Tom Hardy, Lawrence Fox, James Fox, Timothy West, Jason Priestley, Guy Henry, Robert Whitelock, Scott Handy și alții
  • Regie: Stuart Orme
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
10.04.2024, 16:22
52
0
Vă invităm să vizionați filmul Escape from Colditz Castle (2005) online la calitate bună, iar înainte de aceasta, o scurtă descriere a conținutului:

Acțiunea are loc chiar la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Trei ofițeri britanici evadează din captivitatea germană. Doi dintre ei, Jack Rose și Tom Willis, sunt prinși din nou și trimiși la Castelul Colditz, un castel puternic păzit unde cei mai rebeli prizonieri erau ținuți sub control strict. Al treilea fugar, Nick McGrade, reușește să ajungă în Anglia, unde a găsit-o imediat pe logodnica lui Jack, Lizzie. S-a întâmplat ca Nick să se îndrăgostească nebunește de prietenul colegului său de muncă și să hotărască să o înșele spunându-i că logodnicul ei a murit. Între timp, Ddek și Tom plănuiesc să fugă din Colditz, conștienți că își asumă un risc de moarte.

HD Colditz (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Partea 1

Partea 2


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)