Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Creed (2015)
HD

Creed (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Sport, Filme SUA
  • Actori: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Andre Ward, Tony Bellew, Ritchie Coster, Jacob 'Stitch' Duran, Graham McTavish, Malik Bazile
  • Regie: Ryan Coogler
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
17.04.2024, 10:51
104
0
Creed continuă povestea boxerului Rocky Balboa, dar de data aceasta accentul se mută către un nou erou, Adonis Creed, fiul legendarului Apollo Creed, care a fost adversarul lui Rocky în seria de filme originală Rocky. Regizorul Ryan Coogler aduce o nouă perspectivă universului Rocky și creează o dramă care combină competiția atletică, luptele personale și temele moștenirii.

Complotul începe cu tânărul Adonis, care este crescut de văduva lui Apollo Creed. Aspirând la o carieră în box, el decide să calce pe urmele tatălui său și să-i ceară lui Rocky Balboa (interpretat de Sylvester Stallone) să devină antrenorul său. Rocky refuză inițial, dar apoi este de acord, iar antrenamentul intensiv al lui Adonis începe. Filmul îl urmărește pe Adonis în călătoria sa pentru a deveni boxer și a-și găsi locul în lume. De asemenea, se implică romantic cu o cântăreață pe nume Bianca. Cu toate acestea, adevăratul test îl așteaptă atunci când decide să-l provoace la o luptă pe Danny Willes, campionul din clasa sa de greutate.

„Creed” este un film despre inspirație, moștenire și lupta pentru locul cuiva în lume, respectând în același timp moștenirea seriei Rocky. Oferă o nouă poveste de ascensiune, auto-descoperire și luptă, care a atras atât fanii poveștii clasice Rocky, cât și noi publici interesați de drama umană puternică. Urmărește filmul Creed online 2015 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit

HD Creed (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)