Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Alegerea Sophiei (1982)
HD

Alegerea Sophiei (1982) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Sophie's Choice (1982)
  • Gen: Dramă, Filme SUA
  • Actori: Meryl Streep, Kevin Kline, Peter MacNicol, Rita Karin, Steven D. Newman, Greta Turken, Josh Mostel, Marcell Rosenblatt, Moishe Rosenfeld, Robin Bartlett
  • Regie: Alan J. Pakula
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.03.2024, 11:34
31
0
Anii postbelici. America nu a suferit în al Doilea Război Mondial. Germanii nu au ajuns pe teritoriile sale, iar localnicii nu au experimentat toată oroarea pe care o sufereau cetățenii URSS. O tânără emigrată din Polonia, după persecuții și represiuni, caută mântuirea aici, împreună cu soțul ei, care nu a putut îndura toate necazurile la fel de ferm ca ea.

După ce a fost salvat din tabăra națională, a devenit clar că era puțin înnebunit. Anomaliile sale mentale au devenit mai evidente abia după ceva timp. Trauma psihică a provocat un rău ireparabil și bărbatul și-a luat rămas bun de la modul obișnuit de viață. Eroina și-a dat seama că nu i-ar fi ușor cu ei, dar au avut copii împreună și a simțit totuși o cascadă de anumite emoții și sentimente față de el. De-a lungul anilor, a devenit o persoană cu adevărat apropiată de ea, nimic mai puțin.

A trebuit să depășească totul pentru ca în sfârșit să fie fericiți și tocmai în acest moment din viața ei a apărut el. Tânăra americană era persistentă și își dorea atenția ca nimeni altcineva. Tânăra romantică, care era mult mai în vârstă decât ea, a fost, potrivit multora, un meci promițător. O mică aventură a dus la faptul că a postat o propunere pe care nu a putut-o exprima mult timp. A recunoscut sincer că era gata să o ia de soție și să adopte copii, dar tipul nu știa încă dacă își va trăda soțul.

HD Sophie's Choice (1982) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)