Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Acest loc (2022)
HD

Acest loc (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: This Place (2022)
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Filme SUA
  • Actori: Devery Jacobs, Priya Guns, Janïsa Weekes
  • Regie: V.T. Nayani
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada
0 Voturi
26.01.2024, 20:25
31
0
Dincolo de performanțele lui Jacobs și Guns, legătura dintre Kawenniióhstha și Malai se simte doar la nivel de suprafață. Personajele par să se lege doar pentru două lucruri de-a lungul filmului: interesul lor fizic reciproc și istoria lor ancestrală comună cu genocidul. Acest lucru se poate datora abordării de la bază. Spre deosebire de alte filme queer bazate pe personaje, precum „Rafiki” (2018) sau „Portret of A Lady on Fire” (2019), „This Place” încearcă să micșoreze un protagonist sau chiar o poveste condusă de cuplu. În schimb, încearcă să urmărească mișcarea diferitelor sate care plutesc în jurul Kawenniióhstha și Malai. Tensiunea familială nu caută să împingă o pană între ei; în schimb, amenință să-i depărteze. Cuprinzând mai deplin Kawenniióhstha și Malai, asistăm la modul în care nu doar relația lor, ci și comunitățile în care au crescut.

Acestea fiind spuse, „Acest loc” se întâmplă mult prea mult pentru a dura mai puțin de 90 de minute. Nayani este puțin prea generoasă cu scenele sărituri. Tocmai când începem să ne delectăm cu dragostea lui Kawenniióhstha și Malai, Nayani trece într-o altă locație. Această schimbare bruscă de ritm pare mai puțin experimentală decât pentru amatori; se simte ca și cum Nayani se grăbește de dragul timpului privitorului. În acest sens, Nayani ajunge să pară mai investită în a spune poveștile de fundal ale personajelor în loc să-și permită spectatorilor să se cufunde în atmosfera filmului ei. În această notă, lipsa ei de atenție la muzică este grăitoare. În timp ce ea acordă o atenție deosebită luminii capricioase și captând textura pielii pigmentate, viorile generice zboară pe urechi. Partitura se retrage mai degrabă decât se adaugă la direcția filmului deja pe nas.

HD This Place (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1