Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sunrise in Heaven (2020)
HD

Sunrise in Heaven (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dragoste, Dramă, Filme 2020, Filme SUA
  • Actori: Caylee Cowan, Travis Barnes, Corbin Bernsen, Bonnie Burrows, Dee Wallace-Stone, Erin Bethea, Jenn Gotzon, Randy Crowder
  • Regie: Waymon Boone
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
16.12.2023, 18:18
757
0
Prezentul și trecutul au dragoste, provocare și credință. În prezent: un cuplu care a fost căsătorit de zeci de ani, accidentul lor de mașină și rugăciuni. În trecut: Se întâlnesc când el, cu dezaprobarea tatălui ei, s-a aventurat într-o relație și a dat dovadă de răbdare. Nu a fost ușor atunci și nu este ușor acum. El este paralizat, pierderea este atât de aproape și scepticismul poate încerca să-i pătrundă în suflet. Dar acasă sunt deja două lucruri: iubire și credință. O femeie trebuie să găsească putere în credința ei în timp ce se confruntă cu perspectiva dispariției soțului ei. Dar dragostea lor a fost întotdeauna mai puternică decât orice obstacol întâlnit în această poveste adevărată a familiei și a rezistenței lor.

HD Sunrise in Heaven (2020) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.








Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar