Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Pe aripile vântului (1939)
HD

Pe aripile vântului (1939) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Gone with the Wind (1939)
  • Gen: Dragoste, Dramă, Război, Romantic, Filme SUA
  • Actori: Vivien Leigh, Clark Gable, Leslie Howard, Olivia de Havilland, Oscar Polk, Hattie McDaniel, Everett Brown
  • Regie: Victor Fleming
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 20:50
72
0
Georgia 1861. Una dintre marile plantații de bumbac se numește Tara. Este situat pe teren agricol. Scarlett O'Hara are sentimente pentru fiul vecinilor lor, Ashley Wilkes. O fată este îndrăgostită în secret de moștenitorul unei alte plantații, cunoscută sub numele de Twelve Oaks. Și apoi, într-o zi, se trezește acolo la o cină. Acolo Scarlet vede că o persoană foarte odioasă și controversată în persoana lui Rhett Butler are ochii pe ea. Are propria sa poziție în toate, în special în politică. Opiniile lui sunt destul de radicale.

Scarlet nu vrea să asculte aceste dispute, deoarece bărbații de la masă nu sunt nici mulțumiți de astfel de conversații privind relațiile dintre Nord și Sud. Fata pleacă să încerce să o găsească pe Ashley. După ce l-a găsit pe bărbatul de care este îndrăgostită în secret, Scarlet decide să-i mărturisească sentimentele ei. Dar bărbatul, deși entuziasmat, se grăbește să o convingă că are sentimente pentru vărul său. Fata îl plesnește în față și pleacă în grabă.

Dar Scarlet, plecând, observă că Rhett Butler a fost martor la cearta lor. Acum este conștient de conversația lor. Dar la masă în acea seară discuțiile vor fi despre cu totul altceva, pentru că brusc a început războiul. Chiar în acest moment, vine timpul pentru mărturisiri și acțiuni disperate.

HD Gone with the Wind (1939) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar