Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
În așteptarea lui Bojangles (2022)
HD

În așteptarea lui Bojangles (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Waiting for Bojangles
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme 2022, Filme frantuzesti
  • Actori: Romain Duris, Virginie Efira, Gregory Gadebois, Solan Machado Graner, Elisa Mayo, Morgan Lombard, Benedict Charton, Fabien Chaudat, Franck Mercadal
  • Regie: Regizat de Ruansar
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Franța, Belgia
2 Voturi
05.03.2023, 14:57
384
0
O întâlnire întâmplătoare dintre Camille și Georges le-a dat viața peste cap. El este un antreprenor carismatic bogat, ea este o frumusețe, gata să întoarcă capul cu un singur dans. Cuplul este imediat acoperit de un val de dragoste și pasiune nebună. Sunt siguri că soarta i-a adus împreună, prin urmare se căsătoresc repede și încep să-și construiască o familie.
Curând, Camille și Georges au devenit părinți. Sunt fericiți și își cresc fiul în dragoste și sărbătoare veșnică. Casa lor a devenit un loc de distracție nestăpânită, unde oaspeții se adună tot timpul. Apoi, băiatul începe să aibă probleme la școală, dar mama și tata nu se vor încuraja. Îi explică copilului că poți scăpa de probleme și toți sunt din nou fericiți.
Astfel de sărbători sunt din ce în ce mai unite de o cantitate mare de alcool, iar la un moment dat Camille nu poate suporta. Ea începe să aibă un atac de panică. Apoi, spitale și medici și, ca urmare, o cădere psihică. Cum să fii soț și fiu acum? Poate boala să distrugă fericirea familiei? Această poveste este despre dragoste nebună, despre cum este să iubești o persoană bolnavă.
Titluri alternative de filme: Warten auf Bojangles ; En attendant Bojangles

Urmărește filmul online En attendant Bojangles 2021 online gratuit calitate HD bună toți oaspeții portalului FilmeNoi2022.net au posibilitatea fără înregistrare

HD Waiting for Bojangles Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1