Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cel mai de preț cadou (2014)
HD

Cel mai de preț cadou (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Best of Me
  • Gen: Dragoste, Dramă, Romantic, Filme SUA
  • Actori: Michelle Monaghan, James Marsden, Luke Bracey, Liana Liberato, Gerald McRaney, Caroline Goodall, Clarke Peters, Sebastian Arcelus, Jon Tenney, Sean Bridgers
  • Regie: Michael Hoffman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
08.01.2024, 23:31
99
0
Acest cuplu se cunoaște de foarte mult timp, pentru că Dawson și Amanda se cunosc încă din copilărie. Erau prieteni foarte buni, aveau încredere în vecinul lor cu toate secretele pe care le era teamă să le dezvăluie altcuiva. Împreună au crescut și au descoperit o lume minunată de sentimente și emoții. Au încercat să se învelească reciproc în îngrijire, protejându-se și sprijinindu-se reciproc în toate modurile posibile.

Când adolescentul a împlinit cincisprezece ani, cuplul a trecut la un alt nivel de relație. Amândoi și-au dat seama că între ei existau sentimente mai profunde. Ei nu sunt doar prieteni. Au început să se iubească cu adevărat, așa cum iubesc copiii. Aveau sentimente sincere, pe care nu le putem invidia decât. Dar soarta i-a despărțit, pentru că ea avea propriile ei planuri. De-a lungul anilor, s-au depărtat din ce în ce mai mult.

După mulți ani, amândoi au crescut. Dar a venit momentul să ne întâlnim, deși ocazia nu a fost cea mai plăcută. Când profesoara a murit, cei doi au sosit la ceremonia de rămas bun. Amanda și Dawson au studiat odată aici și îl cunoșteau foarte bine pe acest mentor al școlii. Văzându-se, și-au amintit imediat sentimentele lor anterioare. Dar cum se poate merge împotriva voinței destinului dacă fiecare dintre ei are deja propria dragoste?

HD The Best of Me Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar