Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Amețeala (1958)
HD

Amețeala (1958) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Vertigo (1958)
  • Gen: Dragoste, Mister, Romantic
  • Actori: James Stewart, Kim Novak, Barbara Bel Geddes, Tom Helmore, Henry Jones, Raymond Bailey, Ellen Corby
  • Regie: Alfred Hitchcock
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
13.01.2024, 04:14
78
0
După ce cel mai bun prieten al unui ofițer de ordine a fost ucis în mod tragic, Scotty a început să dezvolte o teamă de înălțime. Din cauza atacurilor de panică prelungite, greață și amețeli constante, personajul principal a fost forțat să renunțe la serviciu. Abia acum a devenit nu doar un ratat care suferea de frica de înălțime, ci și un șomer care nu avea mijloace de subzistență.

După ceva timp, este angajat de Gavin, care i-a cerut lui Scotty să-și urmeze soția, fiind sigur că femeia era nebună. Fostul polițist și-a dat acordul fără tragere de inimă și din acel moment a devenit detectiv privat. Astfel, bărbatul își începe supravegherea lui Madeleine. Într-adevăr, fata s-a comportat foarte ciudat. Se uita adesea la fotografiile străbunicii ei, care se sinucise în trecut, mergea la cimitir să-și viziteze mormântul și făcea aceeași coafură în fiecare zi pe care o avea ruda ei.

Într-o bună zi, Madeleine a venit la râu, unde s-a repezit pe neașteptate. Scotty a reușit să o salveze pe fată și l-a sunat imediat pe Gavin să-i spună ce s-a întâmplat cu soția lui. De la el a aflat că străbunica lui s-a sinucis și ea când avea doar douăzeci și șase de ani. S-a dovedit că Madeleine împlinise de curând aceeași vârstă.

HD Vertigo (1958) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)