Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Strictly Confidential (2024)
HD

Strictly Confidential (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Mister, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Elizabeth Hurley, Lauren McQueen, Genevieve Gaunt, Georgia Locke, Freddie Thorpe, Sof Puchley, Max Parker, Pear Chiravara, Amber Townsend, Thomas Downey
  • Regie: Damian Hurley
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
09.04.2024, 15:25
141
0
O tânără, care se confruntă cu pierderea prietenului ei apropiat, a cărui moarte a fost declarată oficial o sinucidere, refuză să accepte această versiune fără alte dovezi. Convingerea ei fermă că circumstanțele morții prietenei ei sunt pline de ceva mai mult decât un accident tragic devine impulsul pentru începerea propriei anchete. În timpul căutării ei, ea se trezește atrasă într-o lume periculoasă în care oamenii pot juca dublu, iar fiecare pas nou poate duce la consecințe imprevizibile, amenințându-i viața.

Dezvăluind o încurcătură de secrete, protagonistul se confruntă cu partea întunecată a relațiilor umane, în care minciuna și trădarea se împletesc cu setea de adevăr. Ea trebuie să-și găsească drum prin rețele încâlcite de înșelăciune, unde fiecare persoană poate fi fie un aliat, fie un trădător. Filmul captivează privitorul nu numai prin intriga sa captivantă de thriller, ci și prin examinarea atentă a temelor pierderii, încrederii și a alegerilor morale pe care personajele sunt dispuse să le facă pentru a descoperi adevărul. Această poveste dezvăluie complexitatea relațiilor interpersonale și a problemelor morale, ridicând întrebări despre cât de departe poate merge o persoană în căutarea adevărului și dreptății. Urmărește filmul Strictly Confidential online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Strictly Confidential (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar