Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Știu ce-ai făcut astă-vară (1997)
HD

Știu ce-ai făcut astă-vară (1997) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: I Know What You Did Last Summer (1997)
  • Gen: Horror, Mister, Thriller, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Freddie Prinze Jr., Muse Watson, Bridget Wilson, Anne Heche, Johnny Galecki
  • Regie: Jim Gillespie
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 02:32
24
0
Prietenii de la școală Ray, Barry, Julie și Helen s-au distrat pe malul mării. Dar când se întorceau acasă cu mașina, au lovit un trecător la întâmplare. Prietenii au decis că este mort și, pentru a evita probleme inutile, i-au aruncat trupul în mare, promițând că nu vor spune nimănui despre cele întâmplate. Exact un an mai târziu, când se întâlnesc din nou în orașul natal, devine clar că cineva știe despre secretul lor, pentru că toată lumea primește un mesaj care spune „Știu ce ai făcut vara trecută”. Fetele își fac propria anchetă pentru a afla mai multe despre tipul pe care l-au lovit. Când bănuielile cade asupra fostului lor coleg de clasă Max, el este ucis în curând, iar băieții își dau seama că acum și ei sunt în pericol de moarte.
Urmărește filmul online „Știu ce-ai făcut astă-vară” la calitate HD bună pe site-ul nostru, gratuit și fără înregistrare.

HD I Know What You Did Last Summer (1997) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1