Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
N-am uitat ce-ai făcut astă-vară (1998)
HD

N-am uitat ce-ai făcut astă-vară (1998) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: I Still Know What You Did Last Summer (1998)
  • Gen: Horror, Mister, Thriller, Filme SUA
  • Actori: În rolurile principale: Jennifer Love Hewitt, Brandi Norwood, Mekhai Phifer, Matthew Settle, Muse Watson, Freddie Prinze Jr., Bill Cobbs, Jeffrey Combs
  • Regie: Danny Cannon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 02:28
23
0
Vara trecută, Julie a trăit un adevărat coșmar. În ciuda faptului că maniacul nebun a fost ucis chiar în fața fetei, nici măcar polițiștii cu experiență nu au reușit să-i găsească cadavrul. Imaginea unui psihopat crud continuă să o bântuie pe eroina în coșmaruri. Pentru a se ascunde de amintiri și a-și reveni măcar puțin în fire, Julie și prietenii ei decid să meargă pe o insulă îndepărtată. Câteva zile mai târziu, paradisul tropical se transformă în iad. Din cauza furtunii, turiștii pleacă acasă, lăsând tinerii complet singuri. Și, în același timp, Julie descoperă o siluetă întunecată în depărtare, căutând să ducă la bun sfârșit treburile neterminate. Va reuși fata nefericită să-l respingă din nou pe ucigaș și să scape de pe insula nefericita? Sau un maniac înviat din morți îi va trimite pe toți cei care îndrăznesc să se alăture luptei pentru supraviețuire către strămoșii lor?

HD I Still Know What You Did Last Summer (1998) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1