Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Spânzurătoarea (2017)
HD

Spânzurătoarea (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Hangman
  • Gen: Mister, Thriller, Filme 2017, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Karl Urban, Al Pacino, Brittany Snow, Sarah Shahi, Joe Anderson (III), Jermaine Rivers, Michael Papajohn, Chili Ramos, Odessa Rae, Steve Coulter
  • Regie: Johnny Martin
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
07.01.2024, 04:11
94
0
O poveste destul de interesantă și complet neașteptată despre cum, într-o zi, un jurnalist tânăr, dar încrezător în sine, pe nume Christy Davis, decide să scrie un articol serios despre munca poliției moderne. Ea ar putea, în câteva zile, să o ajute să se ridice la un nivel complet nou de scris și, de asemenea, să arate cum lucrează în fiecare zi exact cei de care depinde viața noastră în caz de agresiune din partea altor oameni. Da, putem spune deja că astfel de personaje au dat mult pentru ca civilii să poată dormi liniștiți, dar uneori toate acestea nu sunt suficiente. Sacrificarea propriei vieți zi după zi nu pune nicio dificultăți pentru fiecare participant la poveste, iar acum este destul de important să înțelegeți câți eroi care se respectă încearcă în fiecare zi să fie cei care pot rezolva cele mai dificile mistere din acest proces. a crimelor.
Deja în prima colaborare cu poliția, presa dă peste o crimă îngrozitoare, în timpul căreia a rămas în urmă o criptare deloc clară. Numai prin eforturi comune putem dezvălui cel mai mare mister și putem încerca să înțelegem exact cum personajul principal își poate folosi experiența pentru a câștiga și captura criminali.
S-a întâmplat că Christy a venit la el tocmai la timp. Seara a venit un telefon, iar jurnalistul s-a dus cu detectivul la locul crimei. Imediat a devenit clar că aceasta a fost opera unui criminal în serie. O femeie a fost spânzurată în fața școlii unde lucra ca profesoară. Într-unul dintre birouri a fost găsit un puzzle, destinat polițiștilor care vor efectua ancheta. Există părți din numerele de etichetă ale lui Rainey și prietenul său, care acum este pensionat. El îl convinge pe Archer să se alăture anchetei. Și așa s-a dovedit că cei trei au început să-l caute pe maniac cu un lucrător al presei locale. A doua victimă a fost găsită a doua zi. Maniacul operează strict conform programului. Oameni nevinovați mor chiar înainte de miezul nopții. Potrivit portretului psihologic, se dovedește că această persoană are o inteligență extraordinară. Prin urmare, el este întotdeauna înaintea poliției, ca și cum ar ști din timp despre acțiunile lor sau le-ar prezice. Este deja clar că acest lucru este legat de activitățile anterioare ale detectivilor. Unul dintre ei și-a ucis soția acum un an. Nu a amestecat în niciun fel cele două cazuri, dar acum devine clar că infractorul a început cu ea, cu Jessica. Rănile de pe corpul ei aveau forma unei litere. Prinderea răufăcătorului devine o chestiune personală pentru Rainey.

HD Hangman Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)