Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Monsieur Spade (2024)
HD

Serial Monsieur Spade (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episod 1,2,3,4,5,6
  • Nume original: Serial Monsieur Spade (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme SUA, Seriale, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Clive Owen, Rebecca Root, Oscar Lesage, Cara Bossom, Ines Melab, Luc Tinson, Yann Tual, Denis Menochet, Stanley Weber, Louise Bourgoin
  • Regie: Scott Frank
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.02.2024, 14:22
263
0
Acțiunea se petrece în adâncul Franței, în orașul liniștit și confortabil Bozul, în 1963. Acest loc, renumit pentru mănăstirea sa, devine locul unei tragedii când șase călugărițe sunt ucise cu brutalitate între zidurile sale. În acest moment, detectivul Sam Spade, cunoscut pentru reputația sa de investigator impecabil, își înlocuiește adresa obișnuită „Mister” cu „Monsieur”. El preia acest caz, plin de secrete și mistere. Oamenii sunt cufundați în durere pentru morți, dar zidurile mănăstirii ascund mai mult decât se vede. Cu fiecare nouă zi, apar tot mai multe secrete care adaugă complexitate acestui caz deja confuz. Numărul de suspecți crește, la fel și numărul de întrebări la care Sam trebuie să găsească răspunsuri.

Dar cea mai uimitoare descoperire a lui Sam implică un copil. Călugărițele credeau că acest copil are abilități extraordinare, abilități care puteau fi de temut sau admirate. Și cumva, aceste crime sunt legate de acest copil, adăugând un alt strat de mister acestui caz. Detectivul Spade, în ciuda tuturor obstacolelor, continuă să caute adevărul, realizând că fiecare urmă nouă ar putea fi un indiciu. Știe că fiecare secret, fiecare indiciu și fiecare suspect l-ar putea ajuta să se apropie de răspunsurile pe care le caută cu atâta disperare. Toate acestea transformă povestea într-o poveste polițistă intrigantă, în care fiecare capitol dezvăluie noi detalii și se cufundă mai adânc în lumea secretelor și a misterelor. Și deși Sam este departe de casă, el nu se oprește în fața pericolului pentru a descoperi acest mister și a găsi adevărul. Urmărește serial Monsieur Spade online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Serial Monsieur Spade (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Monsieur.Spade.S01E01.


Monsieur.Spade.2024.S01E02.


Monsieur.Spade.2024.S01E03.


Monsieur.Spade.2024.S01E04.


Monsieur.Spade.2024.S01E05.


Monsieur Spade S01E06
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)