Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Fără păcate (2022)
HD

Serial Fără păcate (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 1, Episodul 1,2,3,4
  • Nume original: Without Sin
  • Gen: Dramă, Thriller, Filme 2022, Filme englezesti, Seriale, Crimă
  • Actori: Dorothy Atkinson, Vicki McClure, Johnny Harris, Andrea Lowe, Johan Myers, Ezra Kahn, James Burrows, Justine Moore, Kieran Burton, Callum Fuller
  • Regie: Alastair Mackay
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
08.05.2023, 16:35
78
1
Povestea se învârte în jurul relației care se dezvoltă între o mamă cu inima frântă și bărbatul despre care crede că este responsabil pentru moartea fiicei sale.

HD Without Sin Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul. Without Sin Sezonul 1, Episodul 1


Without Sin Sezonul 1, Episodul 2


Without Sin Sezonul 1, Episodul 3


Without Sin Sezonul 1, Episodul 4
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 08.05.2023, 17:28
În ciuda faptului că au trecut trei ani de la uciderea lui Maisie, rana spirituală nevindecată a lui Stella Tomlinson încă sângerează și îi sfâșie sufletul ca și cum ar fi fost abia ieri. Amintirea femeii este încă proaspătă în amintirile despre cum a găsit cadavrul fiicei sale pe podea în casa ei și Charles Stone, în glugă, aplecat asupra ei.

Timp de trei ani a încercat să învețe să trăiască din nou, dar neînțelegerile din interiorul ei au dus la faptul că s-a despărțit de soțul ei și a devenit o singurătate care își petrece nopțile conducând taxiuri. Când oamenii legii i-au invitat să asculte o înregistrare cu scuzele ucigașului, Stella a fost de acord să găsească răspunsuri la toate întrebările ei și să se alăture luptei împotriva ucigașului fiicei sale adolescente. Cu toate acestea, noile secrete și revelații pe care a trebuit să le înfrunte i-au schimbat lumea și conștiința din nou, după care și-a dat seama că nu va exista niciodată o cale către viața ei anterioară.
0
1