Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Papillon (2018)
HD

Papillon (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Mister, Thriller, Filme 2018, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Charlie Hunnam, Rami Malek, Roland Muller, Yoel Busman, Yorick van Wageningen, Michael Socha, Christopher Fairbank, Eve Hewson, Tommy Flanagan, Nicholas Asbary
  • Regie: Michael Noer
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Serbia, Montenegro, Malta, SUA
0 Voturi
16.01.2024, 03:03
125
0
Poliția pătrunde brusc în paznicul din clasa de mijloc Henri Charrière și, încătușându-l, îl duc repede la secția de poliție. Numai în timpul interogatoriului a devenit clar că criminalul necunoscut era acuzat de un fel de crimă pe care nu l-a comis niciodată. Dar el a fost incapabil să se certe cu nemiloasă „roată a dreptății”; După ce a fost condamnat la pedeapsa pe viață, ajunge la închisoarea federală.

Aici Molia l-a întâlnit pe Louis Degas. În trecut, în timp ce era liber, acest bărbat avea o poziție bună în societate și deținea o afacere de milioane de dolari.

Îi cere lui Henri să-l ajute să părăsească zidurile închisorii și promite că îi va plăti bine pentru asta. Împreună dezvoltă un plan de evadare îndrăzneț, deși sunt conștienți că se confruntă cu o misiune aproape imposibilă.

HD Papillon (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar